Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

BESTELLINGEN

HomeHOMEBESTELLINGEN

Praktisch

Vin-Q heeft voor het ogenblik geen heuse wijnwinkel of webshop. Op afspraak kunnen wij u wel ontvangen in onze bescheiden kelder te Moorsel om uw vragen en wensen te bespreken of om uw bestelling af te halen. Bestellingen kunnen uiteraard telefonisch of via mail (info@vin-q.be) geplaatst worden.

Voor bestellingen vanaf € 200,00 wordt er binnen Vlaanderen gratis aan huis geleverd. Wij maken dan telefonisch met u afspraken betreffende het leveringsmoment. Bestellingen uit andere landsdelen zullen onderhevig zijn aan een leveringskost.

Gratis levering vanaf een minimumbestelling van 6 flessen in Aalst, Opwijk, Merchtem, Affligem, Asse en Wemmel. Wij bepalen samen met u een geschikt moment om uw bestelling aan te leveren.

U heeft de keuze uit volgende betalingswijzen:

  • Cash bij levering / afhaling
  • Via overschrijving, voorafgaand aan de levering

Degustatie-avonden

Vin-Q streeft ernaar tweemaal jaarlijks een proeverij te organiseren: in het voorjaar en het najaar. Hier zal u de kans krijgen ons gamma te proeven en vrijblijvend een aankoop te doen.

Blijf op de hoogte van promoties, nieuwtjes en evenementen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!